Söndags träning.

Nu så, andra träningen 2012 avklarad. Springning, gymning och cykling. En hel timmes egentid, gud så skönt det var! Men det är ju lite trist att träna själv så den som känner att den vill träna på Slättagymmet nån kväll får gärna höra av sig!

Nu duka fram lunchen sen kanske ut i pulkabacken =)


Kalas

Skippade träningen idag och gick på svågerns kalas och käkade tårta istället. Bra uppladdning inför träningen jag måste göra imorrn istället =) ska försöka ta mig till gymmet på förmiddan men vi får se hur det går med den lilla planen =)

Lilly tyckte iallafall kalaset var toppen. Helt klart bättre än att vara hemma medan mamma skulle ha svettats på gymmet. Hon tog på sin finaste kalas/prinsess klänning och skyndade sig till bilen för att hinna först hem till kusin Alma =)


Träning

Sådär ja, första vända på Slättagymmet 2012 avklarad =) förhoppningsvis inte den sista... Kan ju inte påstå att det var kul men vill man bli fitt får man väl ha lite tråkigt ibland. Svettig blev jag iallafall och det är ju det som är meningen när man tränar. Ju svettigare desto bättre enligt min mening =)

Ni väntar duschen och sängen. Imorgon är en ny arbetsdag för begravningsentreprenören =)


Mobilbloggning

Sådär ja nu verkar ju även blogg.se fått en app så jag testar väl.
Något missnöjd måste jag erkänna då upplägget här inne verkar sådär. Man kan ju inte lägga in bilder nånstans mitt i texten till exempel...

Uppdatering om träning: går väl sisådär, har typ inte tränat sen förra inlägget. Huja mej vad jag ligger efter med träningen. Men jag ska ta tag i det för det har jag lovat mej själv =)

Jag har fyllt 29 och fått längdskidor för att kunna göra en tjejklassiker... Det kommer ätt hända förhoppningsvis 2012 beroende på träningsmöjligheter och platser kvar på de lopp som krävs för en tjejklassiker. Annars siktar jag på 2013 det funkar också!

Barnen mår bra!
Ottilia pratar hela tiden precis som sin storasyster. Munnarna går i ett, som att dom har någon slags inbördes tävling om vem som kan säga flest ord på en dag =)

Nu ska jag plocka upp minstingen ur badet och lägga henne.

Gonatt!


RSS 2.0