tisdag 14 september

Äntligen sover båda barnen middag och dagens första kaffekopp är snart i min hand =)
Det är riktigt skitväder ute så jag sitter och klurar lite på vad vi ska hitta på när Lilly vaknar...

Otto har varit till BVC och fått två sprutor idag, en i varje lår. Hon var stencool och grät i typ två sekunder, tills hon fick syn på nån leksak som verkade intresant =)

Nu ska jag passa på att få i mej mitt kaffe innan nått av barnen vaknar och vill leka.



måndag 13 september

Ja men nu var det väl ett tag sen jag uppdaterade här...
Det är ingen idé att jag säger att jag ska bättra mig för jag verkar inte vara speciellt bra på det...
Men nu skriver jag lite iallafall.
Lilly har precis fått skjuts av mormor till dagis, Ottilia sover och Tina har fått varit ut med Tobias innan han gick till jobbet. Jag har slängt in en tvätt i maskinen och känner att jag har lite tid över att blogga =)

Tiden rusar fram, vi har ju varit på två bröllop och vår dotter Ottilia måste vara en obotlig romantiker redan. Hon har hållt sig vaken hela bröllopen och bröllopsmiddagarna... Hon var vaken ända tills musiken började på båda bröllopen...

Lilly är fortfarande en stolt och snäll storasyster som gärna leker med sin lillasyster. Dom är så söta ihop! Lilly vill pussa och krama hela tiden och Ottilia blir jätteglad när hon blir "upphånglad" av sin storasyster =)

Ottilia blir större och större. Hon har hittat sina händer och fötter. Hon kan ligga på mage och hålla upp huvudet ganska bra men oftast rullar hon runt till rygg så hon slipper träna nacken =)
 
Nu vaknar lillskruttan där uppe så det är väl bäst jag ger henne lite tutte.


RSS 2.0