fredag

Ja asså ja måste ju erkänna att ja har varit lite lat me bloggandet på sistone...
Men de känns som att de har varit nånting hela tiden, dagarna går i ilfart!
Lilly e just ni inne i en såndära bajs perjod, hon bajsar hela tiden. Eller ja kanske inte hela tiden men de känns som de...
Så dagarna har lixom gått ut på att byta bajsblöjor, laga mat, diska, städa o så har ja ju haft hundarna här så de har varit en massa promenader oxå.
Så sen när ja har haft en lugn stund så har ja faxtis bara slappat på soffan o inte orkat gå o hämta datorn för att skriva ett blogginlägg.
O så har vi varit på bibblan me mammagruppen. Vi fick en rundvisning på barnavdelningen o så fick vi en bok =) O så skaffade vi självklart ett lånekort så vi kan hänga på bibblan o låna böcker ja o Lillsan =) Efter bibblanstunden fikade vi me alla barnen o mammorna, mysigt!

Lillys farfar har blivit opererad i Uppsala oxå. Allt har gått bra o han är tydligen oförskämt pigg. de tycker vi e bra! Så imorrn bär de av till Uppsala, min gamla "hemstad", på farfar besök. Vi ska passa på o träffa MJ efter hon jobbat klart oxå. Lika bra o göra två flugor på smällen =)

Ja, ja vet inte va somm mer har hänt. Eller jo ja har börjat träna tjejerna igen. Vi började i måndags o som tur e så ska J va me o hjälpa till denna treminen. Förmodligen kommer hon o vara jättetjockis i slutet av terminen då hon ska ha en liten knoddis i juni =) Men de e bra att hon kan va me o hjälpa till så vi iallafall e tre tränare.

Asså de har säkert hänt en massa annat oxå men ja e senil o fredags trött...
Lillsan sover lite dåligt fortfarande. Inatt ville hon kliva upp halv fyra...men men, ja hoppas på en hel natt inatt =)

Nu ska ja  dricka upp mitt vin o kolla  klart på let´s dance!

Tack o Gonatt!!


Kommentarer
Postat av: Sara

Jag vill oxå vara med och träna tjejerna =( fatta vad skoj vi skulle haft det 3 st avdankade gymnaste haha

2009-01-17 @ 23:31:19
URL: http://mammatillliam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0