BVC

Idag har Lillsan fått en vaccination igen. De gick bra o hon grät i typ tre sekunder till hon fick syn på en leksak o då blev allt bra =) Skönt att hon e lätt distraherad iallafall =)

Sen har Å varit här o ätit lussebullar o druckit te, de va trevligt. Har inte träffat henne sen bröllopet...usch ja förstår inte hur man kan vara så upptagen fast man inte jobbar. Iof så måste de ju passa in i Ås schema oxå men man tycker ju inte att de borde vara så svårt. Ja ja, huvudsaken e ju att man hinner träffas nån gång per år. De e skönt me sånna vänner som man bara träffar några gånger per år men när man väl träffas så e allt precis som vanligt. Ingen klagar på den andra för att man inte hörs av osv. Ja tycker sånt e super!

Nu ligger Lilly o halvsover tror ja. Hon typ pratar i sömnen, eller gnäller i sömnen iallafall. O vi har ju en sån hära babywatch så varje gång hon gnäller så låter de ju jättehögt i den o ja hoppar till varje gång...
Hoppas hon sover en stund nu. Ja orkar inte sitta uppe hela natten. I natt var ja uppe fyra gången innan ja la in henne bredvid mej i sängen. De e konstigt att hon sover så bra bredvid mej men vaknar hela tiden i sin egen säng. Ja vet inte om de e nån utvecklingsfas eller om hon "bara" lider av separationsångest...
ja ja, de lär väl inte vara för evigt så de e väl bara o stå ut! Hon e ju trots allt sötas i världen, även på nätterna =)

Tack o Gonatt!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0